Tenké remienky, otvorená špička, voľná päta, vysoké podpätky a letné svieže farby od výmyslu sveta. Áno dámske elegantné sandále sa skvelo kombinujú s jemnými štýlovými šatičkami. Áno, hovoríme o spoločenských sandálkach pre dámy, určených na slávnostné príležitosti. Jednoducho takéto elegantné sandálky nesmú chýbať v žiadnom dámskom šatníku, pretože zvýrazňujú ženskosť a nezáleží ani na tom, či sú sandále na tenkom alebo hrubom podpätku. 

Emancipovaná žena nechce prísť o svoj pôvab a nechce sa vzdať vysokých podpätkov ani počas bežných letných horúcich dní. Aj pre emancipované ženy, ktoré chcú byť za každých okolností krásne, máme plán. Nahraďte vysoké podpätky za vysoké platformové alebo klinové podošvy. Výška na klinovej podošve alebo platforme zostáva, predlží nohy, sklon klenby v letnej sandálke sa zníži, špička nie je prepnutá a zároveň sa zvýši pohodlie pri chôdzi. Klinová alebo platformová podošva tlmí otrasy a naše nohy kráčajú s ľahkosťou po slnkom rozpálených chodníkoch.

Áno, nesmieme zabudnúť na letné sandále a šľapky na plochej mäkkej odľahčenej podošve, nazývané aj kristusky, ktoré sa skvelo hodia na denné vychádzky, do obchodných centier za nákupmi, či na stretnutia s priateľmi. Jednoducho letné sandálky, šľapky, vsuvky musia byť súčasťou každého ženského šatníka. 

Preferujeme vzdušnosť a hravosť pri všetkých typoch sandálov, či sú to spoločenské sandále na príležitosť alebo vychádzkové sandále na každý deň. Aj pri navrhovaní letných dámskych sandálok sa obuvníci vyšantili. Farebná škála pri je neskutočne pestrá, od klasickej bielej, cez ružovú, žltú, zelenú, modrú, červenú až po čiernu. Slnko má stále radšej kovové zlato, platinu, striebro a meď. Dámske letné sandálky, vsuvky, šľapky - tisíc  kombinácií krásnych letných vzorov. Máme si z čoho vybrať.

Zdieľajte článok

Komentáre (0)

Žiadne komentáre