Pánska obuv 

Topánky sa stali súčasťou módy a zároveň každodennou potrebou, aj pre Vás, páni a mladí muži. Už v minulosti si muži potrpeli na výber vhodnej pánskej obuvi. A boli aj časy v stredoveku, keď páni z vyšších kruhov si viac potrpeli na štýlových topánkach ako ženy. Je pravdou, páni, že venujete výberu topánok veľkú pozornosť.

Na prvom mieste je pohodlie a kvalita. Mnohým záleží na štýle. No dôležitý aj aj účel, na ktorý bola pánska topánka vyrobená. A na to sme tu my, aby sme Vás informovali a zorientovali. Vyberáte si z rôznych kategórií pánskej obuvi. Ide o spoločenskú topánku na rôzne spoločenské príležitosti, šnurovaciu poltopánku, mokasínu alebo tenisku na bežné denné nosenie.

Pri výbere záleží aj na ročnom období. V lete siahnete po vzdušných sandáloch, šľapkách alebo poltopánkach z perforovanej kože, či textilných materiálov. Na jeseň a v zime volíte poltopánky z hrubších koží a silnejších podošví alebo zateplené členkové topánky či pánske čižmy. V každom prípade a v každom ročnom období je dôležité pohodlie a komfort. A v žiadnom prípade netreba upustiť  od kvalitných materiálov. 

Spoločenské topánky

V živote muža existuje veľa spoločenských príležitosti, keď potrebuje vyzerať elegantne a štýlovo. Potrebujete spoločenskú topánku na  rodinnú oslavu alebo pracovnú príležitosť, stužkovú slávnosť alebo maturitu? Vychodené topánky určite nepridajú na mužnosti a sexapeale.

Oblek a spoločenská pánska topánka musia krásne ladiť farbou a štýlom. Páni vo všeobecnosti radi volia klasickú čiernu alebo hnedé odtiene pre pánske spoločenské topánky. Obľúbená je aj modrá a bordová.

Dnes špička pánskej obuvi môže mať rôzny tvar – zaoblený, špicatý, hranatý. Konzervatívni páni siahnu po hladkej usni a ničím nezdobenom zvršku. Dnes módni obuvnícki návrhári aj v pánskom sortimente zdobia špice, päty alebo priehlavok rôznymi záhybmi, prešitím alebo perforovaním, a tým aj pánska topánka dostáva individuálny zaujímavý dizajn.

Je potrebné dbať na štýl, farbu, netreba zabudnúť na komfort. Aj v spoločenskej topánke sa musíte cítiť pohodlne a užívať si danú chvíľu.

Zdieľajte článok

Komentáre (0)

Žiadne komentáre